Produse
Colaboratori
Utilizator
Parola
Am uitat parola
Principii

Asa cum un automobil de clasa medie se devalorizeaza cu aproximativ 1000 euro pe an, un calculator isi pierde jumatate din valoarea sa dupa primul an de folosire.
Este o regula de piata, cunoscuta in general de utilizatori, dar nu intotdeauna de cumparatori si ea se schimba in mai rau in perioadele de criza.
Reactia cumparatorului pentru a contracara intr-o cat mai mare masura efectele acestei reguli ar trebui sa fie: cumpara-ti calculatorul potrivit nevoilor tale, altfel pierzi bani!
Este ceea ce te CONSI(O)liem si noi! Daca ai nevoie de un sistem pentru contabilitate, internet, filme, muzica si tehnoredactare nu are rost sa cheltuiesti o mica avere pentru a-l avea (pierzi oricum jumatate din pretul de cumparare dupa un an, chiar daca il folosesti sau nu la capacitate maxima) si daca poti face foarte bine ceea ce doresti cu un calculator de 400 lei pentru ce sa dai banii pe unul mult mai scump? Ca sa pierzi mai multi bani din primul an?
Interesul nostru aparent, ar fi sa incasam imediat mult mai mult decat 400 lei, dar ce nevoie ar avea un contabil sau utilizator ocazional de un calculator de mare putere gen statie grafica? E ca si cum ai cumpara un Ferrari ca sa faci taximetrie!
Pentru noi un client este prea important pentru a fi indrumat prost si vom incerca intotdeauna sa-i vindem ceea ce ii trebuie. Daca un client va fi nemultumit, nu va mai cumpara de la noi si-i va sfatui sa faca fel si pe prietenii sau cunostintele sale. Avem nevoie de clienti fideli, nu de cumparatori ocazionali. Indrumarea unui cumparator spre un calculator nepotrivit este echivalenta cu pacalirea si pierderea clientului, precum si a prietenilor sai ca viitori clienti.
Acelasi lucru este valabil si pentru livrarea echipamentelor necorespunzatoare (sisteme, laptopuri, monitoare defecte sau necorespunzatoare tehnic).
In societatea Romaneasca regula de aur este "fa profit" cu orice pret (fura, inseala, falsifica produsul, etc.) dupa modelul multor politicieni. Acest lucru duce la o mare lipsa de respect, care combinata cu nesiguranta zilei de maine duce la nefericire. Realitatea este ca cei mai nefericiti sunt cei care fura si inseala pentru ca furtul si inselaciunea sunt cele mai nesigure mijloace de a-ti procura existenta.
La baza afacerii noastre va sta de fapt PRIETENIA nascuta din corectitudine, nu urmarirea cu orice pret a profitului. Prietenie intre furnizori si noi, intre noi si clienti, dar mai ales o prietenie in interiorul firmei. O echipa bazata pe prietenie si corectitudine este reprezentata foarte bine si de sloganul nostru.
Acesta este modul de viata al familiei care a infiintat firma si acestea vor fi principiile de respectat de catre toata lumea (angajati, furnizori, clienti), nu pentru ca sunt reguli impuse ci pentru ca sunt reguli ale bunului simt si mai ales "realitati" intr-o lume din ce in ce mai tulbure.
Nu suntem ipocriti sa afirmam ca nu ne intereseaza PROFITUL, fara el nu am exista, insa nu dorim profit pe termen scurt rezultat din pacalirea clientilor, care va distruge firma pe termen lung. BANII NU EXISTA ! Valoarea companiei noastre este data de priceperea de a face cumparatorii sa se bucure de produsele pe care le oferim.

Cos de cumparaturi
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.
Newsletter
Curs valutar
1 EUR = Lei
1 USD = Lei
1 CHF = Lei
1 GBP = Lei
free hit counter